Stuivenberg en Genk grijpen naast Europees voetbal

31 mei 2017, 22:46

Racing Genk is komend seizoen niet actief in Europa. De ploeg van Albert Stuivenberg verloor woensdagavond in de finale van de play-offs met 3-1 van KV Oostende, dat dus het laatste ticket voor de Europa League weet te grijpen. Bij Genk had Jean-Paul Boëtius een basisplaats.

Voor Genk was het al na een half uur spelen duidelijk dat het een lastig verhaal ging worden. Dankzij doelpunten van Joseph Akpala en David Rozehnal stond Oostende namelijk al snel op een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust kreeg Genk een strafschop toegewezen. Siebe Schrijvers zorgde er vervolgens vanaf elf meter voor dat zijn ploeg terugkwam in de wedstrijd.

De tweede helft was nog maar kort onderweg toen de marge al snel weer twee was. Andile Jali maakte het derde doelpunt voor Oostende: 3-1. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn. Daarom mag Oostende instromen in de derde ronde van de Europa League. Genk ziet het seizoen dus in mineur eindigen. De ploeg van Stuivenberg kwam dit jaar in de Europa League tot de kwartfinale. Daar was Celta de Vigo te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen