FC Eindhoven presenteert jonge spits van Club Brugge

1 juni 2017, 17:18

Jupiler League-club FC Eindhoven heeft zaken gedaan op de transfermarkt. De club heeft Dennis van Vaerenbergh vastgelegd voor het nieuwe seizoen, zo maakt de club bekend op de eigen website. Hij wordt gehuurd van Club Brugge.

De achttienjarige aanvaller is een talent van de Belgische club, die vier doelpunten in zes duels voor Club Brugge U21 wist te maken in de UEFA Youth League. Harm van Veldhoven is blij met de komst van de jeugdinternational. "Dennis heeft overal laten zien doelpunten te kunnen maken, zo heeft hij ook een behoorlijk aantal goals gemaakt in de jeugdinterlands. Tevens scoorde hij afgelopen seizoen in een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven tweemaal. Hij is rechtsbenig, balvast en heeft een zogenaamd neusje voor het doel", spreekt hij.

Van Velthoven is blij met de samenwerking met Club Brugge. "Met Club Brugge onderhouden we uitstekende contacten. We zijn ook erg verheugd met het feit dat we komend seizoen dit toptalent uit hun opleiding kunnen verwelkomen. Dennis is een speler die eraan toe is om zich via het platform van FC Eindhoven door te ontwikkelen.''

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen