Eindhoven en Oss versterken zich met middenvelder

2 juni 2017 – FC Eindhoven en FC Oss hebben zich versterkt. Alessio Carlone verruilt Racing Genk voor Eindhoven, Oss neemt Lion Kaak over van De Graafschap. Beiden zijn transfervrij vastgelegd door de twee clubs uit de Jupiler League.

Eindhoven en Oss versterken zich met middenvelder

Carlone is geen onbekende in de Jupiler League. Hij speelde een anderhalf seizoen op huurbasis voor FC Den Bosch. Bij Eindhoven heeft de 21-jarige aanvallende middenvelder uit België een tweejarig contract getekend. "Alessio is een multifunctionele speler, want hij kan op '10' en op de flanken spelen", licht technisch manager Harm van Veldhoven toe op de website van Eindhoven.

Oss
Ook Kaak maakt een switch binnen de Jupiler League. De 25-jarige middenvelder zette na tweeënhalf jaar De Graafschap zijn handtekening onder een tweejarig contract bij FC Oss. "Voor veel clubs uit de Jupiler League een versterking. Hij denkt verdedigend en heeft ook nog eens kwaliteiten aan de bal. Ik vind het prachtig dat deze kerel voor ons kiest uit de mogelijkheden die hij had", zegt Oss-directeur Peter Bijvelds op de officiële kanalen.

Eredivisie

gerelateerd