Owen volledig blessurevrij

30 mei 2006, 10:22

Engeland kan opgelucht ademhalen: Michael Owen is door medici volledig fit verklaard en kan vanavond meespelen in het oefenduel tegen Hongarije. De inzetbaarheid van de spits was twijfelachtig, omdat hij maandag tijdens de training een blessure opliep aan zijn dijbeen. Een scan heeft echter uitgewezen dat er niets ernstigs aan de hand is, waardoor de spits gewoon kan spelen tegen de Magyaren.

Owen zal tegen Hongarije vermoedelijk de enige spits worden in het systeem van bondscoach Sven-Göran Eriksson. Hij zal vooral steun moeten krijgen van Steven Gerrard, die als aanvallende middenvelder de wei ingestuurd zal worden. Diens teamgenoot Jamie Carragher zal als verdedigende middenvelder het elftal completeren.

Eriksson heeft hoge verwachtingen van zijn team. "We krijgen nu de kans om negentig minuten te spelen met op papier ons sterkste elftal", zegt de Zweed. "We spelen vanavond tegen Hongarije en zaterdag nog tegen Jamaica, dan moeten we klaar zijn voor het WK", aldus de oefenmeester van de Britten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen