Zidane geeft hint: "Isco en Bale kunnen ook samenspelen"

2 juni 2017, 22:05

Voor Real Madris is het in aanloop naar de finale van de Champions League van zaterdagavond vooral de vraag of Gareth Bale fit genoeg is. De aanvaller kampte met een kruisbandblessure, maar is weer hersteld. Toch wilde Zinedine Zidane nog niet aangeven of Bale of Isco tegen Juventus aan de start verschijnt.

Tijdens de persconferentie van vrijdag wilde Zidane nog niets loslaten over zijn opstelling. "Ik ga niet vertellen wie er spelen. Het kan trouwens ook dat Isco en Bale samen gaan spelen. Alles is mogelijk. Als ik naar mijn selectie kijk dan wil iedereen graag spelen. Fysiek gezien is dat ook mogelijk. Iedereen is fit en in vorm. "

De statistieken spreken voor de finale in het voordeel van Real Madrid, maar volgens Zidane zegt dat niets. "Bij Real Madrid is de druk altijd aanwezig. Er wordt vaak gezegd dat wij favoriet zijn, maar in finales is er geen favoriet. Het gaat over één wedstrijd en daarom is alles mogelijk", aldus de trainer, die veel verwacht van Cristiano Ronaldo. "Of hij ook de ster zou zijn als ik in het elftal had gespeeld? Ja, want hij maakt de doelpunten."

Juventus kreeg dit seizoen weinig doelpunten tegen, maar volgens Zidane is verdedigen niet de enige kwaliteit van de Italianen. "Italië staat natuurlijk bekend om catenaccio, maar Juventus kan veel meer dan dat. Ik verwacht een aantrekkelijke finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen