Oranje kan weer beschikken over herstelde De Vrij

4 juni 2017, 15:48

Stefan de Vrij kan weer in actie komen voor het Nederlands elftal. De verdediger van Lazio kampte de afgelopen week met knieklachten waardoor hij het trainingskamp aan Portugal aan zich voorbij moest laten gaan. Hij werd door de medische staf van Oranje echter weer fit genoeg bevonden.

De Vrij werd zondag in Rotterdam onderzocht door de medische staf van het Nederlands elftal. Daar kreeg hij groen licht om weer aan te sluiten bij de selectie. Dat meldt een woordvoerder van de ploeg tegenover het ANP. Of de verdediger tegen Ivoorkust al in actie kan komen, is niet bekend. Wel betekent het goed nieuws voor bondscoach Dick Advocaat richting het WK-kwalificatieduel met Luxemburg.

De Vrij speelde in 2015 zijn laatste interland voor het Nederlands elftal, tegen Turkije. Hij moest toen met een knieblessure naar de kant. Daarna volgde een maandenlange revalidatie. Voor het laatste WK-kwalificatieduel met Bulgarije zat De Vrij ook bij de selectie, maar toen kwam hij wegens lichte klachten aan zijn scheenbeen niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen