Ziyech wil nog 'één of twee jaar' in Nederland blijven

6 juni 2017, 08:33

Na een uitstekend debuutseizoen bij Ajax wacht Hakim Ziyech waarschijnlijk een rustige transferzomer. De middenvelder is namelijk niet van plan om te vertrekken bij de verliezend Europa League-finalist.

Hij wil zich voorlopig nog verder ontwikkelen in de Nederlandse competitie, voordat hij aan een overstap naar het buitenland gaat denken. "Ik denk dat het het beste voor me is om nog e?e?n of twee jaar in Nederland te blijven, ik hoop ook echt dat dit Ajax-elftal bij elkaar blijft. Ik weet niets van de laatste Europese successen uit de jaren 90 onder Louis van Gaal met spelers als Dennis Bergkamp en Patrick Kluivert, want toen was ik nog te jong en het is meer een journalisten-ding om er steeds weer over te beginnen", vertelt hij aan Helden Online. "Dus kan ik alleen maar hopen dat we deze ploeg bij elkaar kunnen houden, dan kunnen hier nog mooie dingen gebeuren."

Ziyech, afgelopen seizoen goed voor zeven doelpunten in de Eredivisie en twee in de Europa League, heeft nog een contract tot 2021 in Amsterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen