AZ haalt talentvolle Koreniuk transfervrij op bij Vitesse

6 juni 2017, 13:52

Kai Koreniuk, een 19-jarige aanvaller met een Amerikaans en een Nederlands paspoort, komt de selectie van AZ komend seizoen versterken. De jongeling maakt de overstap van Vitesse, waar zijn overeenkomst niet werd verlengd. Koreniuk heeft voor twee seizoenen getekend bij de club uit Alkmaar.

"Ik denk dat dit een goede stap en kans is voor mijn carrière", sprak Koreniuk tijdens de plichtplegingen na het tekenen van zijn contract bij AZ. "Ik kan mijzelf hier ontwikkelen door elke dag met betere spelers op het trainingsveld te staan. Ik heb snelheid en kan goed afwerken, dat hoop ik volgend seizoen ook te laten zien in de Jupiler League." Koreniuk maakt zijn opwachting bij Jong AZ, dat aankomend seizoen haar kunsten mag vertonen in het tweede profniveau van Nederland.

Koreniuk kwam in de afgelopen jaargang uit in de Tweede Divisie, waar hij in negentien wedstrijden tien keer het doel wist te treffen. Desondanks wist de talentvolle linksbuiten degradatie naar de Derde Divisie niet te voorkomen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen