Klaassen baalt: "Wij als spelers vinden het jammer"

6 juni 2017, 14:07

Het nieuws dat Peter Bosz overstapt van Ajax naar Borussia Dortmund is bij de selectie van de Nederlandse topclub niet met enhousiasme ontvangen. Volgens Davy Klaassen vinden de spelers van Ajax het vertrek van de coach jammer.

"Het is zonde, gewoon jammer. We hebben een leuk en mooi jaar gehad en zijn als team heel erg gegroeid", reageert de captain voor de camera van FOX Sports. "Dan is het zonde dat de trainer nu wegvalt. Maandag hoorde ik dat het definitief was, maar het ging natuurlijk wel een tijdje in de media rond. Dan heb je al een voorgevoel, maar gister werd het definitief."

Klaassen heeft Bosz zelf ook al gesproken. "Hij heeft mij gebeld omdat hij mij het nieuws zelf wilde vertellen", aldus de aanvoerder, die stelt dat hij wel iets heeft gemerkt van de vermeende onrust binnen de technische staf. "Nou ja er zijn wel eens wat dingen binnen een team. Bij ons gebeurden er ook wel eens dingen onderling. Uiteindelijk heeft dit dan geleid naar het vertrek van de coach. Wij als spelers vinden het jammer dat de trainer weg is. De club wist hoe de spelers erin staan en gedurende het seizoen spreek je daar ook over. De club wist dat wij hem als trainer fijn vonden, maar uiteindelijk moet iedereen het daarmee eens zijn en dat is dus niet zo."

"In het begin van het seizoen was het heel moeizaam, maar uiteindelijk zijn we wel ergens naartoe gegroeid. Dan is het jammer dat hij hierin wegvalt", aldus Klaassen, die moet lachen bij de vraag of hijzelf ook naar Dortmund vertrekt. "Haha, dat weet ik niet. Het is niet zo dat mijn toekomst afhangt van Bosz."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen