De Ligt heeft vertrouwen in seizoen ondanks vertrek Bosz

6 juni 2017, 20:04

Matthijs de Ligt baalde net als de meeste Ajacieden van het vertrek van Peter Bosz. Toch heeft de jonge verdediger het volste vertrouwen in het komend seizoen. Hij denkt dat de nieuwe trainer van Ajax goed kan voortborduren op het werk van zijn voorganger.

"Het is balen. Hij is toch de trainer die je je debuut heeft gegund", zegt De Ligt tegenover FOX Sports. De verdediger zag het nieuws wel aankomen. "Er werd heel veel over geschreven. Als één krant het schrijft, valt het nog te betwisten. Als iedereen het zegt dan zal er wel een kern van waarheid in zitten. Voor dit team is het zonde dat hij vertrekt. Voor iedereen is het duidelijk dat wij dit jaar als team een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt."

De Ligt zegt zelf niets gemerkt te hebben van het interne conflict binnen de technische staf. "Als speler ben je toch vooral met jezelf bezig. Maar we hebben nu een goede basis. Het is nu aan de nieuwe trainer om daar op voort te borduren", vertelt de verdediger, die zelf komend seizoen sowieso in Amsterdam speelt. "Op dit moment zit ik gewoon goed bij Ajax. Welke trainer er dan moet komen? Dat is niet aan mij. Ik heb wel wat namen in de wandelgangen voorbij horen komen, maar ik kan daar niet over oordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen