Oosterwijk over NAC-periode: "Was lange tijd teleurgesteld"

7 juni 2017, 11:55

Kort voor de winterse transferdeadline werd Jari Oosterwijk gepresenteerd bij NAC Breda, maar de jonge aanvaller wist de verwachtingen in Brabant niet in te lossen. De spits kijkt met een vervelend gevoel terug, maar is wel blij met de promotie van de club.

"Ik was lange tijd teleurgesteld, maar uiteindelijk ben ik blij dat we zijn gepromoveerd", zegt hij tegen BN De Stem. Oosterwijk kwam er in de beslissende fase van het seizoen helemaal niet meer aan te pas. "Natuurlijk deed dat pijn. Maar ik heb geen zin om erover te praten", aldus Oosterwijk, die zag dat concurrent Cyriel Dessers juist wel goed presteerde. "Het is jammer hoe het is gelopen, maar voor het team is het geweldig hoe goed Cyriel op het einde was."

Desondanks ziet de spits, die in totaal drie keer scoorde voor NAC, zijn periode als leerzaam. "Ik ben nu na vier maanden volgens afspraak weer gewoon terug bij FC Twente. NAC is een heel waardevolle ervaring geweest. Voor het eerst heb ik er binnen kunnen kijken bij een andere club. Daar heb ik veel van geleerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen