Nolito wil weg: "Alsof mijn dochter in een grot woont"

7 juni 2017, 13:18

Nolito heeft het wel gezien in Engeland. De Spanjaard komt uit voor Manchester City, maar kan niet op al te veel speeltijd rekenen. Daarnaast is hij niet tevreden over zijn leven in de Engelse stad. Met name de taal en het klimaat zijn een obstakel.

De 30-jarige Nolito is bezig aan zijn eerste seizoen bij Manchester City en heeft nog een contract tot medio 2020 bij de club. Toch aast de aanvaller op een zomers vertrek. Dat heeft hij laten weten in gesprek met het Spaanse radiostation El Transistor. "Ik heb nog gewoon een contract, dus de club zal het bepalen. Maar als het aan mij ligt vertrek ik. Ik heb zes maanden nauwelijks gespeeld en ik wil volgend jaar wel met Spanje naar het WK", aldus Nolito, die slechts negen duels speelde in de Premier League.

Ook de taal is een minpunt voor de Spanjaard. "Ik spreek nauwelijks Engels, het is heel moeilijk om te leren. Ik kan alleen morgen, goedemorgen, goedemiddag en nog een paar dingen zeggen", legt Nolito uit, die ook over het Engelse klimaat niet zo te spreken is. "Het gezicht van mijn dochter is gewoon compleet van kleur veranderd. Het lijkt wel alsof ze dit jaar in een grot heeft gewoond."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen