Officieel statement: Liverpool staakt jacht op Van Dijk

7 juni 2017, 20:08

Virgil van Dijk kan een transfer naar Liverpool vergeten. In een officieel statement laten The Reds weten hun jacht op de Oranje-verdediger per direct te staken. Liverpool kwam woensdagavond met deze opmerkelijke verklaring nadat de club eerder in opspraak was geraakt.

Liverpool had zichzelf de woede op de hals gehaald van Southampton. The Saints zouden niet gekend zijn in de interesse van de nummer vier van de Premier League. Daarom dreigde Van Dijks werkgever met een officiële aanklacht.

Daarop volgt het statement van Liverpool via de officiële clubkanalen. "Liverpool wil zijn spijt betuigen over de speculaties in de media over Southampton en transfers tussen beide clubs", valt te lezen. "We willen ons excuseren tegenover de clubeigenaar, het bestuur en de fans van Southampton voor alle misverstanden over Virgil van Dijk."

De gewilde oud-verdediger van FC Groningen had naar verluidt een voorkeur voor Liverpool. "We respecteren de positie van Southampton en kunnen bevestigen dat we iedere interesse in de speler beëindigen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen