Emmen legt spits vast, RKC contracteert doelman

7 juni 2017 – FC Emmen en RKC Waalwijk hebben woensdag zaken gedaan op de transfermarkt. De 25-jarige spits Mario Bilate verruilt FC Den Bosch transfervrij voor Emmen. Hij tekende voor een seizoen. RKC versterkte zich met de transfervrije doelman Jordy Deckers, die overkomt van FC Oss.

Emmen legt spits vast, RKC contracteert doelman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bilate moet in Drenthe een gevaarlijk duo vormen met Cas Peters. "We hebben hem langdurig gevolgd en zijn overtuigd geraakt dat zijn kwaliteiten zodanig op onze speelstijl aansluiten, dat hij goed tot zijn recht zal komen in Emmen", legt manager voetbalzaken Jan Korte uit op de website van Emmen.

Deckers is in Waalwijk de eerste zomerse versterking. RKC legde de doelman voor een jaar vast. Hij speelde eerder voor AZ, Telstar, Jong Ajax, Excelsior, VVV-Venlo, Ermis Aradippou (Cyprus) en FC Oss. "Met Jordy trekken we een ervaren en evenwichtige doelman aan, die weet wat er gevraagd wordt in de Jupiler League", aldus RKC-directeur Remco Oversier op het eigen clubkanaal.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer? Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.
Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen? Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd