Herstelde Robben sluit aan bij Nederlands elftal

8 juni 2017, 12:02

Arjen Robben hervat de training van het Nederlands elftal. De aanvoerder liet de training van woensdag nog schieten, omdat hij kampte met maagklachten. Daarvan is de aanvaller hersteld. Oranje bereidt zich met een complete selectie voor op de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Luxemburg.

De KNVB meldt donderdagochtend dat Robben weer fit is en meedoet aan de laatste training voor het treffen met Luxemburg. Voor Oranje is deze oefensessie de tweede onder leiding van Dick Advocaat en Ruud Gullit. De bondscoach en zijn assistent hebben de beschikking over alle 23 spelers.

Robben meldde zich een week geleden bij het Nederlands elftal. Het oefenduel met Marokko liet hij schieten, zondag tegen Ivoorkust speelde de sterspeler 78 minuten mee. Robben scoorde en gaf een assist op Joël Veltman.

De WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg staat voor vrijdag 20.45 uur op het programma. Het duel wordt gespeeld in De Kuip.  Oranje moet winnen om uitzicht te houden op het WK van volgend jaar in Rusland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen