Utrecht gaat maar door en hengelt ook Ould-Chikh binnen

8 juni 2017, 12:24

Het houdt maar niet op bij FC Utrecht. Het regent sinds het einde van het seizoen transfers in Stadion Galgenwaard en de Domstedelingen hebben nu weer een nieuwe speler aangetrokken. Bilal Ould-Chikh heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de nummer vier van het afgelopen seizoen, met een optie voor nog een jaar. Het voormalig FC Twente-talent liep al een tijdje rond bij de winnaar van de play-offs om Europees voetbal.

"Bilal hebben we uitgebreid kunnen ervaren tijdens de periode waarin hij met onze beloftenploeg en ons eerste elftal trainde", reageert Erik ten Hag, naast coach ook technisch manager bij Utrecht, op de clubwebsite op de komst van de 19-jarige Ould-Chikh. "Tijdens de voorbije weken heeft hij bevestigd een jonge speler met veel potentie te zijn. Samen zullen wij gericht aan de slag gaan om zijn talent tot bloei te laten komen."

Na periode bij RSC Alliance, Feyenoord, RBC Roosendaal en Willem II/RKC Waalwijk brak Ould-Chikh door bij Twente, waar hij al snel een transfer naar Benfica verdiende. Dat werd echter geen succesverhaal. Afgelopen seizoen vertrok de aanvaller zelfs voortijdig uit Lissabon, waardoor hij zich kon aansluiten bij Utrecht. Daar heeft hij nu dus een contract getekend.

Utrecht trok deze periode al Cyriel Dessers, Simon Makienok en Sander van de Streek aan als aanwinsten voor de hoofdmacht, terwijl beloftenspelers Robin Zwartjens, Bart Sinteur, Jeredy Hilterman, Conner Blötte, Gino Demon en Redouan el Yaakoubi ook al een contract tekenden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen