Dolberg baalt van tweede plaatsen: "Genoeg zilver gezien"

8 juni 2017, 17:55

Kasper Dolberg baalt nog altijd van de verloren Europa League-finale van Ajax tegen Manchester United. De Amsterdammers kregen weliswaar een zilveren medaille uitgereikt, maar de Deense spits heeft geen idee waar die is gebleven. Hij hoopt volgend seizoen dan ook wel met een prijs in handen te staan.

Hoewel het behalen van de Europa League-finale een prima prestatie is voor een Nederlandse club, was Dolberg er toch niet trots op. Hij weet dan ook niet meer waar de zilveren medaille is. "Ik heb hem mee naar huis genomen. Hij zal wel ergens op mijn kamer liggen, maar eerlijk gezegd maakt het me niet echt uit", zegt de negentienjarige aanvaller tegenover het Deense Tipsbladet.

De 2-0 nederlaag tegen Manchester United zit Dolberg nog altijd niet lekker. "We geloofden echt dat we konden winnen. Daarom was de teleurstelling alleen maar groter. Ook de manier waarop we verloren was een enorme tegenvaller", aldus de Deen, die Ajax ook in de Eredivisie naast de hoofdprijs zag grijpen. "Ik heb nu wel genoeg zilver gezien."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen