Wijnaldum: "Er is nog niet heel veel veranderd bij Oranje"

8 juni 2017, 22:44

Voor Georginio Wijnaldum is er sinds de komst van Dick Advocaat en zijn assistent Ruud Gullit nog niet veel veranderd bij het Nederlands elftal. De middenvelder kent de nieuwe bondscoach nog van zijn tijd bij PSV en hoopt dat de samenwerking bij Oranje nog lang zal duren.

"Er is eigenlijk nog niet heel erg veel veranderd. Maar dat komt misschien ook omdat het nog het begin is Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als wat Danny Blind deed. We hebben ook pas één gesprek met de groep gehad", vertelt Wijnaldum desgevraagd aan de NOS. De middenvelder kent de trainer nog van zijn tijd bij PSV. Hij scoorde regelmatig, maar werd ook vaak opgesteld als rechtsbuiten. "Daarom was ik niet altijd even blij met hem, maar als assistent beviel het goed."

"Hopelijk gaat de samenwerking nog lang door, want dat betekent dat het goed gaat", zegt Wijnaldum, die niet te veel nadenkt over een eventuele reserverol. "Je moet gewoon laten zien dat je beter bent dan je directe concurrent. Iedere trainer maakt andere opstellingen. Ik weet nu alleen dat Wesley Sneijder zal gaan spelen. Voor mij maakt het verder niet uit naast wie ik speel. Ik wil gewoon altijd spelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen