Memphis na voorval met Robben: "Hebben erover gesproken"

9 juni 2017, 09:54

Tussen Memphis Depay en Arjen Robben ontstond tijdens het oefenduel met Ivoorkust even wat irritatie. Volgens de aanvaller van Olympique Lyon kwam dat voort uit een miscommunicatie en hebben de twee inmiddels met elkaar gesproken.

Memphis wilde er dan ook niet al te veel woorden meer aan vuil maken. "Het was in het veld een miscommunicatie. Over de irritatie hebben we gesproken. Dat is uitgepraat", laat hij weten aan De Telegraaf. Ook door de technische staf werd de jonge aanvaller nog gecorrigeerd. "Ruud Gullit heeft er met hem over gesproken en ik heb het hem gezegd", aldus bondscoach Dick Advocaat.

Advocaat liet eerder al aan Memphis weten dat hij vooral meer effectiviteit wil zien. De aanvaller zelf beaamt dat. "Het was even aanpassen, maar ik heb de laatste tijd veelvuldig gespeeld en dat wedstrijdritme en vertrouwen heb ik meegenomen naar Oranje. Over de laatste twee oefenduels ben ik nog niet helemaal tevreden, omdat er een aantal dingen nog beter kan. Maar dat ik bij goals betrokken was en dreiging had, is goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen