Gedegradeerd Hull City vindt in Slutsky nieuwe manager

9 juni 2017, 12:26

Hull City heeft een nieuwe manager aangesteld. Op de officiële website meldt de club dat Leonid Slutsky de taken van de naar Watford vertrokken Marco Silva zal overnemen. Hull kende een tegenvallend seizoen en degradeerde uit de Premier League.

Voor Hull City is de aanstelling van Leonid Slutsky de zoveelste trainerswissel in korte tijd. Tijdens de seizoensstart stapte toenmalig manager Steve Bruce plotseling op. Mike Phelan volgde hem op, maar hij werd in januari weer ontslagen na tegenvallende resultaten. Zijn opvolger Silva slaagde er vervolgens niet in om Hull in de Premier League te houden. Hij tekende direct na het seizoen een contract bij Watford.

Met Slutsky heeft Hull dus een nieuwe manager voor het komende seizoen gevonden. De laatste functie van de trainer was als bondscoach van Rusland. Daar was hij werkzaam van augustus 2015 tot juni 2016. De Rus stapte op nadat het land in de EK-groep als laatste eindigde. Slutsky kijkt uit naar een nieuwe uitdaging in Engeland. "Dit is een heel belangrijke club met loyale supporters. Ik heb er een goed gevoel over en kan niet wachten om volgende week te beginnen", zegt hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen