Achilles '29 degradeert definitief na uitspraak rechter

9 juni 2017, 13:30

Achilles '29 zal zich neer moeten leggen bij degradatie uit de Jupiler League. Vrijdag werd de club namelijk door de rechter in het ongelijk gesteld tijdens het spoedappél dat was aangespannen tegen de KNVB. De Groesbekers waren het oneens met de gang van zaken rond de laatste speelronde in de competitie.

Achilles '29 wilde de wedstrijd tegen Jong PSV in de laatste speelronde (1-5 verlies) laten overspelen. Dit nadat de club enkele uren voor het duel van de KNVB te horen kreeg dat het door puntenaftrek sowieso als laatste zou eindigen in de Jupiler League. Achilles vond dat de Nederlandse voetbalbond daardoor invloed uitoefende op het verloop van de speelronde. Het beroep werd echter afgewezen.

"Hoewel de uitleg van Achilles '29 door het Hof als 'verdedigbaar' wordt beoordeeld, is het Hof tevens van mening dat de uitleg van de KNVB de toets kan doorstaan. Daarom acht het Hof het niet onredelijk dat de KNVB volhardt in haar standpunt", zo valt er te lezen in het statement van de club op de officiële website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen