Kluivert: "PSG wilde me dolgraag in een andere functie houden"

10 juni 2017, 09:05

Patrick Kluivert moet na één jaar alweer vertrekken als technisch directeur van Paris Saint-Germain. De oud-aanvaller zag tijdens zijn periode dat de hoofdstedelingen voor het eerst in vijf jaar geen landskampioen werden. Toch was er voor hem een optie om aan te blijven in Parc des Princes.

"De club wilde me dolgraag in een andere functie behouden", vertelt Kluivert aan De Telegraaf. De Parijzenaars vingen echter bot bij de Nederlander. "Ik ga nu rustig uitkijken naar een andere functie in de voetballerij. Mijn hart ligt op het veld."

Naar eigen zeggen is Kluivert gestaag bezig om zich verder te ontwikkelen. "Ik heb stage gelopen bij AZ, ben assistent geweest bij NEC, trainde twee jaar lang Jong FC Twente, was bondscoach van Curaçao, assistent-bondscoach op het bronzen WK van 2014 onder Louis van Gaal en mocht een jaar lang technisch directeur van een grote club als PSG zijn. Dat maakt me trots. De bagage van Parijs, in de top van de Europese voetbalwereld mogen werken, neem ik mee naar mijn volgende functie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen