Degradant NEC vindt nieuwe technisch directeur bij RKC

12 juni 2017 – Sinds de degradatie naar de Jupiler League definitief is, is het bij NEC vooralsnog voornamelijk een exodus op de burelen in Nijmegen. De zoektocht naar een nieuwe technisch directeur heeft de club inmiddels afgerond: Remco Oversier maakt de overstap van RKC Waalwijk.

Degradant NEC vindt nieuwe technisch directeur bij RKC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Daar maken de Nijmegenaren maandag melding van. De 34-jarige Oversier zal per direct aan de slag gaan bij de club en neemt het takenpakket in De Goffert over van Edwin de Kruijff, die op 1 juli 2017 zal vertrekken. Oversier werkte sinds 2013 als 'td' bij RKC, maar maakt nu dus een stap binnen de Jupiler League.

Hij heeft een goed gevoel bij zijn stap. "Er zijn denk ik maar weinig clubs waar ik als mens en als bestuurder goed pas en deze club is daar absoluut één van. NEC is het type club waar hard gewerkt wordt om het maximale eruit te halen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de ervaren mensen die er al zitten en de nog aan te stellen algemeen directeur, een nieuw fris NEC op te gaan bouwen waarin de jeugdopleiding en regio een belangrijke rol vervullen."  

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd