NEC hoeft niet te verkopen: "We gaan de markt niet actief op"

13 juni 2017 – Na twee jaar in de Eredivisie te hebben gespeeld, is NEC weer gedegradeerd naar de Jupiler League. Maar dat betekent niet dat de betere spelers van de Nijmegenaren voor een laag bedrag weg kunnen worden gekocht, zo stelt Remco Oversier.

NEC hoeft niet te verkopen: "We gaan de markt niet actief op"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Veel spelers hebben een doorlopend contract en vertegenwoordigen dus ook een bepaalde waarde. Daar kan de club mogelijk beter van worden en anders houden we de jongens lekker binnenboord", stelt de nieuwe technisch directeur tegenover FOX Sports. "Gezien de goede financiële situatie hoeven we ook geen spelers kwijt. Dus we gaan de markt niet actief op.

"In principe is hier helemaal niemand te koop of er moeten buiten proportionele bedragen worden geboden worden betaald", vervolgt Oversier. "Anders houden we die jongens lekker, want we willen spelen om promotie en daar hebben we die jongens ook keihard bij nodig."

Voor NEC staat er wel al een uitgaande transfer gepland van een vaste kracht. Julian von Haacke vertrekt per 1 juli voor 200.000 euro naar SV Darmstadt. Wel zou er volop interesse zijn voor de zeventienjarige Ferdi Kadioglu. De aanvaller, die nog tot 2019 in Nijmegen vastligt, is naar verluidt gewild door FC Utrecht en diverse Turkse clubs.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd