'Ajax gaat in zee met Keizer, Winter potentiële assistent'

13 juni 2017, 16:43   Bijgewerkt: 13 juni 2017, 18:52

De onderhandelingen tussen Ajax en Marcel Keizer zitten in de afrondende fase. Beide partijen zijn nog in gesprek over de laatste details. De verliezend Europa League-finalist wil daarnaast een ervaren assistent-trainer aanstellen. Daarvoor is Aron Winter in beeld.

Meerdere Nederlandse media maken melding van de ontwikkelingen bij Ajax. Het Algemeen Dagblad is stellig en schrijft dat Ajax Keizer benoemd heeft. Voetbal International meldt dinsdag dat Ajax Keizer spoedig hoopt te presenteren voor de vertrokken Peter Bosz, die vorige week werd aangesteld bij Borussia Dortmund. De Telegraaf zegt dat Ajax vandaag (dinsdag) de gesprekken is gestart. Diezelfde krant weet dat Keizer in eerste instantie tweede man was, om later door te schuiven als hoofdtrainer.

Assistent

De zoektocht van een rechterhand voor Keizer gaat verder. Wanneer die mislukt, schuift volgens VI Winter door en neemt hij plaats in de technische staf van de A-selectie. Hij zwaaide afgelopen seizoen de scepter bij Ajax A1. Dat onder leiding komt te staan van John Heitinga, de assistent van Keizer bij Jong Ajax. Nu Ajax Keizer doorschuift komt bij Jong Ajax een vacature vrij. Binnen de Ajax-gelederen wordt Michael Reiziger genoemd, mogelijk met assistentie van Winter of Frank Peereboom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen