"Clubs over de hele wereld bellen voor Armenteros"

14 juni 2017, 08:54

Samuel Armenteros heeft een prachtig seizoen, waarin hij negentien keer trefzeker was voor Heracles Almelo in de Eredivisie, in stijl afgesloten. De 27-jarige vleugelaanvaller bekroonde zijn debuut voor de nationale ploeg van Zweden met een doelpunt tegen Noorwegen (1-1). Toen hij slechts dertien minuten ingevallen was, bezorgde de Heraclied zijn land een gelijkspel.

Na het geslaagde debuut is het de vraag of Armenteros volgend seizoen nog speler van Heracles zal zijn. Het Zweedse Aftonbladet claimt dat de clubs in de rij staan voor de behendige aanvaller en dat beaamt zaakwaarnemer Fredrik Risp. "Clubs over de hele wereld bellen voor Samuel. Vijf of zes clubs hebben concrete interesse getoond in Armenteros en een paar clubs hebben zelfs al recentelijke een officieel bod neergelegd bij Heracles. Na het duel met Noorwegen zal deze belangstelling niet minder worden", knipoogt de belangenbehartiger.

In gesprek met VG gaat Armenteros zelf in op zijn succesvolle debuut voor Zweden, concurrent van Oranje in de WK-kwalificaties. Toen de Heraclied scoorde, maakte hij liefdevolle gebaren naar de tribune. Naar zijn 15-jarige (Noorse) broertje Antonio, zo geeft hij aan. "Mijn broertje zat daar en keek me aan", aldus Armenteros. "Het was de eerste wedstrijd van mij die hij bijwoonde. We hebben dezelfde vader, maar hij heeft een Noorse moeder en woont hier in Kongsberg. Daarom kwamen ze kijken. Ze waren volgens mij heel blij."

Er werd aan Armenteros of hij zijn doelpunt een foutje van de Noorse goalie Ørjan Håskjold Nyland was. "Nee, het was een goede bal, hehe", reageerde de spits lachend. "Maar ik was niet echt verrast dat de bal erin ging. Het ging namelijk vrij snel. Misschien zag de keeper de bal niet aankomen, omdat er spelers voor hem stonden en het een vrij hard schot was. En omdat het gras zacht was, gleed de bal een beetje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen