Premier League-programma bekend: topper in tweede weekend

14 juni 2017 – Het programma van de Premier League is bekend. Kampioen Chelsea opent het nieuwe seizoen in eigen huis tegen Burnley. Manchester United en Arsenal spelen op zaterdag 12 augustus ook een thuiswedstrijd. Liverpool en Tottenham  Hotspur beginnen op vreemde bodem.

Premier League-programma bekend: topper in tweede weekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

United ontvangt West Ham United, Arsenal voormalig kampioen Leicester City. Liverpool speelt tegen het Watford van Daryl Janmaat en Nordin Amrabat, Tottenham neemt het op tegen promovendus Newcastle United. Het Everton van Ronald Koeman begint het seizoen op het eigen Goodison Park met een wedstrijd tegen Stoke City. Huddersfield Town en Brighton & Hove Albion, de twee andere promovendi beginnen tegen respectievelijk Crystal Palace (thuis) en Manchester City (uit).

Het eerste topaffiche van de Engelse competitie is al in het tweede speelweekend. Tottenham Hotspur en Chelsea spelen tegen elkaar op Wembley. Opvallend is dat het programma van de Premier League rond kerst en de jaarwisseling (23 december – 1 januari) vier keer een volledig programma kent. Het is dan sowieso druk want vanaf 28 november tot 1 januari staan negen speelrondes gepland.

Bekijk voor het complete programma de officiële website van de Premier League.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd