Westermann ziet 'goede vent' Bosz slagen bij Dortmund

15 juni 2017, 08:59

Heiko Westermann kwam het afgelopen seizoen amper aan bod bij Ajax, waar Peter Bosz hem vrijwel het hele jaar links liet liggen. Desondanks zegt de routinier van de Amsterdammers dat de trainer alles in huis heeft om er een succes van te maken bij Borussia Dortmund.

In gesprek met Bild gaat Westermann in op de overstap van Bosz naar Dortmund. "Natuurlijk kan hij er wat moois van maken. Hij is een goede vent, een zeer fijn persoon. Hij werkt graag met jonge spelers en spreekt perfect Duits. Bosz past bij Dortmund", is de Duitse verdediger overtuigd.

Westermann staat nog één seizoen onder contract bij Ajax, waardoor het de vraag is of hij deze zomer zal blijven. Afgelopen seizoen speelde de ervaren Duitser slechts acht keer meer bij Ajax. "Maar ik beleef hier een goede tijd, mijn gevoel is prima. Ik speel een rol met mijn ervaring en help de jonge spelers. Davinson Sánchez en Matthijs de Ligt zijn bovendien echt geweldig. Ze hebben een prachtig seizoen meegemaakt."

De oud-speler van onder meer Schalke 04, Hamburger SV en Real Betis staat ook nog even stil bij zijn toekomst. "Op 29 juni begint de voorbereiding bij Ajax. Ik ben naast mijn werk daar ook een aantal taalcursussen aan het doen. Na mijn actieve carrière wil ik graag in het voetbal blijven. Ik heb het echter nog niet helemaal uitgestippeld", besluit Westermann.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen