Keizer blij: "Doel is lijn en speelwijze door te trekken"

17 juni 2017, 15:26

Ondanks dat er met Marcel Keizer komend seizoen een nieuwe trainer voor de groep staat bij Ajax, hoeven supporters niet te verwachten dat de filosofie van de club ineens de andere kant opslaat. De kersverse hoofdtrainer van de Amsterdammers is namelijk van plan de lijn van Peter Bosz door te trekken.

Volgens directeur Edwin van der Sar twijfelde niemand binnen Ajax aan Keizer. De oefenmeester heeft zelf dat vertrouwen ook gevoeld tijdens de afgelopen periode. "De gesprekken die we hebben gehad waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie. Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen", beseft Keizer.

Hij hoefde niet te twijfelen toen de kans zich voordeed. "Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak. Momenteel heb ik nog vakantie maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen