Valdez van Bremen naar Dortmund

30 mei 2006, 15:17

Borussia Dortmund heeft haar spits voor volgend seizoen binnen: Paraguayaans international Nelson Valdez komt over van Werder Bremen. De 22-jarige spits, die een vierjarig contract getekend heeft bij de club van trainer Bert van Marwijk, moet in Dortmund de opvolger worden van Jan Koller. De lange Tsjech kondigde al eerder dit seizoen aan dat hij deze zomer wilde vertrekken uit bij de Duitse subtopper.

"Nelson stond bovenaan ons verlanglijstje", zegt Borussia's voorzitter Hans-Joachim Watzke op de website van zijn club over de komst van Valdez. "Hij is een speler die gemakkelijk scoort en hij is een directe versterking voor ons elftal." 

Valdez, die bij Werder het afgelopen seizoen fungeerde als stand-in voor Miroslav Klose of Ivan Klasnic, was vanzelfsprekend ook bijzonder blij met zijn transfer. "Geweldig dat de transfer rond gekomen is. Ik kijk er enorm naar uit om in het geel-zwarte shirt van Borussia in het geweldige stadion van Dortmund te spelen", aldus de negenvoudig international.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen