Ten Den naar Volendam, Emmen mikt op Veldmate en Hutten

18 juni 2017, 15:46

Teije ten Den komt niet langer uit voor Go Ahead Eagles. De aanvaller speelde de voorbije vijf seizoenen in Deventer, maar kon daar nimmer uitgroeien tot een vaste waarde. Hij gaat zijn heil komend seizoen zoeken bij FC Volendam.

Afgelopen seizoen werd Ten Den nog verhuurd aan Helmond Sport en daar liet hij wel een goede indruk achter. In 38 wedstrijden kwam de 24-jarige Utrechter tot twaalf doelpunten. De boomlange aanvaller (1 meter 91) tekent een contract voor twee seizoenen.

FC Emmen mikt op clubloos duo

FC Emmen heeft haar vizier gericht op twee bekende gezichten in de Jupiler League. Jeroen Veldmate (28) en Lars Hutten (27) zitten momenteel allebei zonder werkgever en zijn daardoor gratis op te halen door de Drenthse ploeg. 

Veldmate speelde sinds 2015 voor het Deense Viborg FF, maar blessureleed maakte dat zijn contract daar begin februari ontbonden werd. Hutten trok het voorbije seizoen van Fortuna Sittard naar het Duitse SV Rödinghausen, maar kwam na 24 wedstrijden en zes treffers niet tot de overeenstemming voor een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen