De Vijverberg wordt de vaste thuisbasis van Jong Oranje

19 juni 2017, 13:10   Bijgewerkt: 19 juni 2017, 13:32

Jong Oranje gaat per september niet meer wisselen van speellocatie. De Nederlandse talentenploeg gaat al haar wedstrijden afwerken in De Vijverberg. Zowel De Graafschap als de KNVB heeft aangekondigd dat het stadion in Doetinchem het vaste thuishonk wordt van Jong Oranje.

Alle kwalificatiewedstrijden, inclusief eventuele play-off wedstrijden, worden in het stadion van De Graafschap afgewerkt. Er is een deal voor twee jaar afgesloten, maar beide partijen hebben de intentie uitgesproken om bij een goed lopende samenwerking te verlengen tot 2021. Het is de eerste keer dat Jong Oranje een vaste locatie zal hebben. De afstand van de KNVB Campus, de capaciteit, het natuurgras en de faciliteiten in Doetinchem worden als voordelen beschouwt.

"Vanuit de technische staf zijn wij blij met een vaste thuisbasis voor ons team. Hiermee wordt een echt thuisgevoel gecreëerd waarbij de randvoorwaarden optimaal ingevuld zijn. Aan ons om er alles aan te doen, samen met alle oranje fans, kwalificatie voor het EK 2019 in Italië af te dwingen", zegt Jong Oranje-bondscoach Art Langeler in een persbericht.

Namens De Graafschap neemt technisch manager Peter Hofstede het woord. "Jong Oranje op De Vijverberg, dat is fantastisch, voor de Achterhoek en voor De Graafschap. Naast onze eigen supporters, kunnen ook andere voetballiefhebbers hier komen  genieten van de grootste talenten die het Nederlands voetbal momenteel kent. Bekende namen en wedstrijden die echt ergens om gaan. Wij verheugen ons enorm op deze samenwerking."

Jong Oranje speelt in 2017 nog drie interlands in eigen huis. Op vrijdag 1 september, vrijdag 6 oktober en vrijdag 10 november komen respectievelijk Jong Engeland, Jong Letland en Jong Andorra langs in Doetinchem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen