Huizing weg bij Heerenveen, De Kler naar Achilles

19 juni 2017, 14:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem Huizing neemt afscheid van sc Heerenveen. De 22-jarige verdediger tekent, tenzij de medische keuring problemen oplevert, een contract voor één seizoen bij FC Emmen. De verbintenis bevat de optie voor een tweede seizoen.

"Heerenveen voelt nu nog als thuis, maar het is tijd geworden om uit te vliegen. Er zijn veel voorbeelden van spelers die vanuit de beloftencompetitie via de Jupiler League een hoger niveau bereiken en zo het maximale uit hun voetbalcarrière halen", aldus Huizing op de Emmen-website. Hij doorliep de jeugdopleiding van Heerenveen, maar kwam in het eerste elftal niet verder dan drie invalbeurten.

De Kler

Marijn de Kler leek Heracles Almelo deze zomer transfervrij te gaan verruilen voor TEC Tiel, maar verhuist naar Achilles '29. De 23-jarige linksback heeft voor één jaar getekend bij de club uit Groesbeek, die afgelopen seizoen uit de Jupiler League naar de Tweede Divisie degradeerde. De Kler verliet Vitesse twee jaar geleden voor Heracles, maar brak daar nooit door in het eerste elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen