Update: Lozano tekent contract voor zes seizoenen bij PSV

19 juni 2017, 19:13   Bijgewerkt: 19 juni 2017, 19:31

Hirving Lozano is dan toch op weg naar PSV. De Mexicaan had het kamp van het nationale elftal - dat momenteel actief is op de Confederations Cup - verlaten om met de club uit Eindhoven te mogen onderhandelen, zo bevestigde de Mexicaanse bondscoach. Niet veel later meldde Het Eindhovens Dagblad dat de partijen een akkoord hebben bereikt.

Celta de Vigo en Real Sociedad waren de belangrijkse concurrenten, maar de buitenspeler die overkomt van CF Pachuca had zijn zinnen gezet op een transfer naar de nummer drie van de Eredivisie. De club heeft de voorbije jaren een aardige reputatie opgebouwd als het gaat om Mexicaanse spelers, met Carlos Salcido, Héctor Moreno en Andrés Guardado.

De veertienvoudig international van Mexico is door Pachuca zelf opgeleid. Ondanks zijn 21 jaar kwam hij al tot 133 duels, waarin hij 41 keer scoorde en 28 keer een voorbereidende rol had. 

PSV heeft inmiddels deze geheimzinnige tweet gepost. Vermoedelijk zijn het de schoenen van de Mexicaan.

Lozano ligt tot de zomer van 2023 vast in Eindhoven

PSV heeft de transfer van Lozano inmiddels officieel bevestigd en aangekondigd dat het niet om een kort contract gaat. De vleugelaanvaller tekent een contract voor liefst zes seizoenen. Over de transfersom zijn nog geen uitspraken gedaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen