Uitleenbeurt Kip bij Cambuur met een seizoen verlengd

21 juni 2017, 15:16

Met grote tevredenheid heeft SC Cambuur aangekondigd dat Ricardo Kip volgend seizoen ook in Leeuwarden voetbalt. Ondanks het mislopen van promotie naar de Eredivisie is de club uit de Friese hoofdstad erin geslaagd om de 25-jarige middenvelder opnieuw te huren van het Engelse Fleetwood Town.

Kip liet afgelopen seizoen een prima indruk achter bij Cambuur, ook al kon hij door een vervelende blessure slechts twaalf keer in actie komen. De voormalig jeugdspeler van Ajax en oud-speler van Almere City FC kwam in deze optredens tot twee goals en evenzoveel assists.

Technisch Directeur Gerald van den Belt is dik tevreden met het behouden van Kip, zo zegt hij op de clubwebsite. "Dat Ricardo goed kan voetballen en makkelijk scoort heeft hij al bewezen, maar tijdens zijn revalidatie hebben we gezien dat hij ook mentaal heel sterk is. Zeker na het blessureleed van afgelopen seizoen is hij bovendien enorm gretig om er een mooi en succesvol seizoen van te maken. Daar kunnen we als club alleen maar van profiteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen