Stevens wil vervanger voor Filipovic

23 september 2005, 10:17

Roda JC-trainer Huub Stevens is niet van plan om verdediger Predrag Filipovic zomaar naar PSV te laten vertrekken. De oefenmeester is bereid mee te werken aan een transfer, maar alleen op de voorwaarde dat hij een goed alternatief kan contracteren voor de Serviër. "Voor mij geldt alleen het belang van Roda", legt Stevens uit.

Donderdag werd duidelijk dat PSV in Filipovic de oplossing van haar personele problemen in de defensie ziet. Guus Hiddink zou de verdediger graag voor een jaar willen huren, om zo de blessures van Alex, Reiziger en Ball op te vangen. Roda JC-trainer Huub Stevens lijkt echter dwars te liggen. "Filipovic gaat nergens heen als ik dat niet goed vind", zegt de oefenmeester in het AD. 

"Hij mag alleen weg als ik een goed alternatief voor hem krijg. Op dit moment is dat absoluut niet aan de orde. Ik heb de situatie ook aan Guus Hiddink uitgelegd. Ik begrijp de gevoelens van Filipovic maar voor mij geldt alleen het belang van Roda JC", is de duidelijke taal van Stevens, die eerder al spits Arouna Koné naar Eindhoven zag vertrekken.

Maandag buigt de raad van commissarissen van Roda zich over de kwestie. Vermoedelijk zal dan definitief besloten worden of Filipovic naar Eindhoven mag vertrekken of niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen