West Ham-talent naar Gladbach, Monaco shopt bij Barça

21 juni 2017, 22:15

Er is op deze woensdagmiddag transfernieuws te melden bij zowel Borussia Mönchengladbach als AS Monaco. De Duitse middenmoter heeft zich namelijk voor één seizoen verzekerd van de diensten van Reece Oxford, terwijl AS Monaco de talentvolle Jordi Mboula heeft overgenomen van FC Barcelona.

Reece Oxford is een talentvolle verdedigende middenvelder die het afgelopen seizoen op de deur bonkte bij West Ham United. De Engelsman kwam in totaal tot zes optredens in de Premier League en baarde met name in de eerste speelronde van het afgelopen seizoen opzien. De toen zestienjarige speler begon tegen Arsenal in de basis en schakelde Mesut Özil vakkundig uit tijdens de 0-2 overwinning. Nu gaat hij dus op huurbasis proberen in Duitsland zijn loopbaan verder te ontplooien.

Monaco haalt talent

AS Monaco heeft zich ondertussen verzekerd van de diensten van Jordi Mboula. De achttienjarige aanvaller wordt overgenomen van FC Barcelona en heeft bij de Frans kampioen tot 2022 getekend, maakt Monaco bekend. Mboula is een Spaans jeugdinternational die bij Barcelona geen doorbraak in het eerste elftal wist te forceren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen