Veelbesproken Ronaldo dirigeert sterk Portugal langs Rusland

21 juni 2017, 18:54

Zijn toekomst is momenteel hét gespreksonderwerp in de voetballerij, maar Cristiano Ronaldo laat vooralsnog alleen zijn voeten spreken. De superster was woensdag van grote waarde voor Portugal, dat dankzij een impuls van de vleugelspeler met 1-0 wist af te rekenen met Rusland op de Confederations Cup. Daardoor gaat de regerend Europees kampioen nu aan de leiding in Groep A. 

Het eerste groepsduel eindigde voor Portugal nog in een remise tegen Mexico, maar de tweede wedstrijd in de poule is dus wel in een zege geëindigd voor het team van Fernando Santos. Ronaldo zorgde na negen minuten voor de enige treffer, de superster trof doel met een rake kopstoot bij de tweede paal. Dat die treffer de enige goal van de avond was, mag Portugal zichzelf aanrekenen. De Europees kampioen was heer en meester en kreeg genoeg kansen, maar wist die niet te verzilveren.

Gastland Rusland was bij een zege op Portugal zeker van de volgende ronde, maar moet door de verliespartij nu een pas op de plaats maken. De ploeg staat nu tweede in de poule, achter Portugal. Later op de avond kan Mexico nog langszij komen, als het weet te winnen van Nieuw-Zeeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen