Santos snapt dat Ronaldo vragen niet beantwoordt

22 juni 2017, 09:35

Cristiano Ronaldo kroonde zich woensdag tot matchwinner namens Portugal in de Confederations Cup-wedstrijd tegen Rusland: 0-1. Na afloop wilde de vedette van de regerend Europees kampioen niets zeggen over zijn toekomst en andere persoonlijk zaken. Hij wilde louter reageren op vragen over de wedstrijd tegen de Russen. Dat snapt bondscoach Fernando Santos wel.

Santos neemt zijn ster, die een aantal vragen na het duel met Rusland onbeantwoord liet, in bescherming. "Denken jullie echt dat hij vragen die niets met de wedstrijd te maken hebben moet beantwoorden? Hij is hier om over het voetbal te praten. Niet over zijn familie of over Real Madrid. Het gaat om de wedstrijden. Ik snap dat jullie allemaal nieuwsgierig zijn, maar het persoonlijke leven van de speler moet gerespecteerd worden. Jullie krijgen genoeg kansen om met hem te praten. Ik denk dat hij er goed aan gedaan heeft om niet alle vragen te beantwoorden."

Na de 0-1 overwinning op Rusland heeft Portugal vier punten op de Confederations Cup, aangezien het eerste duel met Mexico in 2-2 eindigde. Als de Portugezen niet verliezen van Nieuw-Zeeland, zijn ze zeker van een plek in de halve finale. Ondertussen gaat het in de media veelvuldig over de belastingzaak rond Ronaldo en de toekomst van de smaakmaker van Real Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen