Dubbel goed nieuws voor Bosz bij Borussia Dortmund

22 juni 2017 – Peter Bosz heeft twee keer goed nieuws te horen gekregen. De nieuwe coach van Borussia Dortmund lijkt de lang afwezige Mario Götze bij zijn eerste training op 7 juli te kunnen begroeten en ook met Raphaël Guerreiro gaat het naar omstandigheden goed.

Dubbel goed nieuws voor Bosz bij Borussia Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Götze is dicht bij het hervatten van de training, zo geeft sportief directeur Michael Zorc aan in gesprek met Bild. "We zijn verheugd dat de therapie goed geholpen heeft. We kijken ernaar uit om hem snel weer op het veld te verwelkomen", aldus Zorc. Götze lag sinds februari uit de roulatie door een metabolische stoornis. De aanvaller keerde in 2016 terug na drie magere jaren bij Bayern Müchen en kwam sinds zijn rentree nog maar elf keer in actie voor Dortmund.

Ondertussen heeft Bosz ook te horen gekregen dat het prima gaat met Guerreiro. De Portugese international viel in het Confederations Cup-duel met Rusland (0-1 winst) uit met een enkelblessure, maar er is geen breuk aangetroffen in het gewricht. Het gaat 'slechts' om een kneuzing.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd