Keizer: "Kijken waar we ons bij Ajax kunnen versterken"

22 juni 2017, 19:26

Marcel Keizer vindt de selectie van Ajax er prima uit zien, maar houdt de optie voor versterkingen open. De kersverse trainer wil verder de lijn van Peter Bosz in Amsterdam verder zetten. Zijn verrassende aanstelling bij Ajax werd afgelopen weekend officieel gemaakt.

Tot dusver trok Ajax alleen Klaas-Jan Huntelaar aan. "We kijken waar we ons hier en daar kunnen versterken", zegt Keizer tegen Ajax TV. "Daar zijn we druk mee bezig. Ik denk dat dit goed gaat komen." Het is aan hem om Bosz te doen vergeten. "Elke trainer is anders. Vorig jaar hebben we kunnen genieten van hoge druk en pressie. Dat moet blijven, vind ik. Vorig seizoen is er goed voetbal gespeeld, dus we gaan zeker niet alles op de schop gooien."

Voor Keizer wordt het zijn vuurdoop als trainer van een topclub. "Er is al een heleboel op mij afgekomen. Dat hebben we de afgelopen weken kunnen zien aan mijn telefoon. Voor de rust heb ik hem maar een beetje uitgezet. In vijftien jaar als trainer is het niet veel mensen gegeven om bij een topclub te werken. Ik merk wel wat verder op mij afkomt. Natuurlijk heb ik daar weinig ervaring in, maar er zijn mensen om me heen die dat wel hebben. Daar kan ik me mooi door laten leiden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen