Arsenal hoort prijskaartje Lacazette: "Dat maakt 65 miljoen euro"

25 juni 2017, 12:11

Arsenal moet de portemonnee trekken om Alexandre Lacazette over te nemen van Olympique Lyon. Voorzitter Jean-Michel Aulas verlangt 65 miljoen euro voor de spits. Een dergelijke aanbieding deed eerder Atlético Madrid, maar de Madrilenen kunnen door het gehandhaafde transferverbod geen zaken doen.

"Ik ben niet van plan om Alexandre snel te verkopen, want Atlético heeft nog steeds de wens om hem per 1 januari te kopen", zegt Aulas L'Équipe. The Gunners zouden bereiden zijn om tussen de vijftig en zestig miljoen euro te betalen voor Lacazette. "Iedereen weet dat Atlético 53 miljoen euro plus twaalf miljoen aan bonussen bood. Dat maakt 65 miljoen euro. De leiding van Arsenal weet dat. Zij weten dat ze een dergelijk bedrag moeten bieden."

Lacazette was het voorbije seizoen goed voor 28 goals in dertig competitiewedstrijden. "Dit zijn de prijzen voor spelers die tussen de 25 en 30 doelpunten maken, en soms zelfs meer dan 30. Maar eerlijk gezegd heb ik niet aan Arsenal gedacht, omdat ik dacht dat Alexandre wilde blijven na het mislukken van zijn transfer naar Atlético."

Lees ook: Arsenal biedt op Lacazette

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen