Huiberts: "Willen deze groep graag bij elkaar houden"

25 juni 2017, 18:03

Voor AZ stond na amper vier weken vakantie zondag de eerste training alweer op het programma. Technisch directeur Max Huiberts liet weten dat het vooralsnog erg rustig is op transfergebied in Alkmaar. Hij heeft het volste vertrouwen in de huidige selectie en verwacht dan ook niet veel aanpassingen.

Op de eerste training was zondag slechts één nieuw gezicht te bewonderen. Tot nu toe werd alleen doelman Marco Bizot binnengehaald. "Maar we zijn pas net begonnen. Ik verwacht dat er nog wel het één en ander kan gaan gebeuren", zegt technisch directeur Huiberts tegenover AZ TV. "Maar als ik naar deze selectie kijk, vind ik dat er heel veel kwaliteit en potentieel in zit. Dat is er vorig seizoen te weinig uitgekomen."

Of AZ zelf nog grote aankopen zal gaan doen, weet Huiberts niet. Hij heeft vooral vertrouwen in de huidige selectie. "De laatste thuiswedstrijden in de play-offs hebben we het voetbal gespeeld dat mensen graag willen zien. En dat hebben we allemaal gedaan met de spelers die er nu nog rondlopen. En ik denk dat de aankopen die we vorig jaar gedaan hebben, na een jaar AZ ook gewend zijn aan de manier van spelen", zegt de technisch directeur, die de groep graag bij elkaar wil houden. "Er zijn nog twee maanden waarin nog veel kan gebeuren, maar wij zouden graag zien dat deze spelers bij AZ blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen