Groenendijk baalt: "Het is de hele zomer onrustig geweest"

25 juni 2017, 21:58

Voor ADO Den Haag staat maandag de eerste training op het programma. In de zomer kwam de club vooral in het nieuws vanwege de vele bestuurlijke onrust. Trainer Alfons Groenendijk baalt daar flink van, want het heeft ook zijn weerslag op de selectie.

Groenendijk heeft maandag slechts veertien spelers tot zijn beschikking op de eerste training. Zolang niet duidelijk is met welke begroting de club kan werken, kan de selectie ook niet worden aangevuld. "Alles is on hold gezet. Dat is vervelend. Omdat je de voorbereiding gebruikt om te werken aan een bepaalde speelwijze, wil je zo snel mogelijk een volledige groep tot je beschikking hebben. Dat gaat hem alleen niet worden. Ik neem het zoals het is, maar ik had het wel anders verwacht", zegt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De trainer zegt te balen van het feit dat het na sportief zo'n goed seizoen de hele zomer onrustig is geweest. "Ongelooflijk om te zien dat alles en iedereen met elkaar aan het vechten is. ADO is zo'n mooi club. Daar zou iedereen achter moeten gaan staan. Ik verbaas me erover dat het de hele tijd over van alles en nog wat gaat, behalve over de spelersgroep. Daar is ADO niet bij geholpen. Het gaat erom dat wij straks weer presteren. Het wordt tijd dat er rust komt in de club", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen