Bruns: "Bij FC Barcelona zijn ze ook niet langer dan 1.70"

25 juni 2017, 22:54

Thomas Bruns maakte zondag zijn eerste training bij zijn nieuwe club Vitesse mee. De middenvelder had het naar zijn zin en zegt veel vertrouwen te hebben in de samenwerking met Navarone Foor en Thulani Serero het aankomende seizoen.

Tijdens de training merkte Bruns dat het niveau bij Vitesse een stukje hoger lag dan bij zijn vorige club Heracles Almelo. "Het is even wennen, maar naarmate de training vorderde kwam ik er wel goed in. Vooral bij het positiespel kon ik het merken, want de twee eerste ballen verloor ik gelijk", blikt hij terug. Op het middenveld lijkt hij veel samen te moeten werken met Serero. "Dat bepaalt de trainer natuurlijk. Maar je kunt zien hoeveel kwaliteiten Serero heeft in balbezit, daar moet ik met mijn loopvermogen van gaan profiteren."

Bruns kreeg van FOX Sports ook de vraag of het middenveld met hem Foor en Serero niet wat tekort komt qua lengte. "Het is misschien geen kopsterk middenveld, maar dat wordt achterin wel gecompenseerd. Ik ben fan van FC Barcelona en daar zijn zo ook niet allemaal 1.70", reageert hij. Met trainer Henk Fraser sprak hij al vaker over zijn taken bij Vitesse. "Maar ik heb nog niet specifiek over mijn rol gesproken. Ik kan wel zeggen dat ik op zes of tien wil gaan spelen, maar de trainer bepaalt. Ik speel het liefst elke wedstrijd en waar maakt me niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen