"Kuyt-scenario zit er fysiek niet in voor Van Persie"

26 juni 2017, 08:43

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad vraagt Willem van Hanegem zich openlijk af of Feyenoord er wel goed aan zou doen om Robin van Persie terug te halen naar De Kuip. De voormalig international twijfelt of Van Persie fysiek nog wel in staat is om het onderste uit de kan te kunnen halen.

Dirk Kuyt keerde na zijn periode bij Fenerbahçe terug naar Feyenoord en sloot daar zijn loopbaan op succesvolle wijze af – met de bekerwinst en het landskampioenschap. Van Persie wordt ook regelmatig in verband gebracht met een comeback in Rotterdam-Zuid. "Of Robin van Persie voor dat scenario moet kiezen, vraag ik me oprecht af. Robin was echt een geweldige speler, maar mensen verwachten toch een scenario Dirk Kuyt. Dat zit er fysiek helaas niet meer in, vrees ik", schrijft Van Hanegem in het AD.

De oud-middenvelder zegt verder dat hij AS Roma een prachtige club vindt voor Rick Karsdorp. Ridgeciano Haps vindt Van Hanegem wel een dure opvolger. "Daar heb ik wel een beetje een dubbel gevoel over, want toen Haps in januari 2014 bij Go Ahead Eagles werd gestald, zag AZ eigenlijk helemaal niets meer in de speler. Daar begreep ik destijds weinig van, eerlijk gezegd. Haps heeft vervolgens, na zijn terugkeer in Alkmaar, alle mensen die het eerder niet in hem zagen zitten, toch weten te overtuigen. Dat heeft die jongen helemaal zelf gedaan. Vervolgens een prijskaartje van tien miljoen op zijn rug plakken, omdat het opeens zo'n geweldige speler is, daar heb ik gevoelsmatig ook wel wat moeite mee. Aan de andere kant: Haps is gewoon een prima speler, zonder twijfel geschikt voor Feyenoord of PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen