Marsman zesde aanwinst van de zomer voor Utrecht

26 juni 2017, 09:41

FC Utrecht heeft opnieuw een slag geslagen op de transfermarkt. De slagvaardige Domstedelingen hebben met Nick Marsman alweer hun zesde zomerversterking gepresenteerd. De 26-jarige sluitpost komt over van FC Twente en tekent een contract voor één jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Na zes seizoenen en 117 officiële wedstrijden bij Twente hebben gekeept, gaat Marsman dus voor een nieuwe uitdaging. Bij Utrecht moet hij de concurrentie aangaan met David Jensen, die een uitstekend seizoen kende in Stadion Galgenwaard.

Marsman is oud-keeper van Go Ahead Eagles en kent zijn nieuwe trainer Erik ten Hag al van deze periode. "Nick brengt veel ervaring naar FC Utrecht. Samen hebben wij een succesvol verleden. Als jeugdspeler won hij met zijn elftallen al titels en met Go Ahead Eagles zijn wij gepromoveerd naar de Eredivisie. Qua leeftijd vertegenwoordigt hij de middengroep. Dit past uitstekend in onze selectie. Hij heeft de individuele kwaliteiten die van meerwaarde zijn en straalt met zijn voorkomen en lengte, rust en gezag uit. Met de komst van Nick hebben wij een sterk keepersbestand voor komend seizoen", zegt coach én technisch manager Ten Hag op de Utrecht-website.

Chris David (Go Ahead Eagles), Cyriel Dessers (NAC Breda), Sander van de Streek (SC Cambuur), Bilal Ould-Chikh (transfervrij) en Simon Makienok (Palermo) werden eerder al verwelkomd door Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen