Boëtius komt thuis: "Ervaring rijker en meer volwassen"

26 juni 2017, 12:18

Jean-Paul Boëtius heeft officieel zijn handtekening gezet onder een contract bij Feyenoord, waar hij ooit doorbrak en nu weer tot medio 2020 vastligt. De 23-jarige linksbuiten is gelukkig met het feit dat hij weer terug is op het oude nest. "Dit voelt als thuiskomen."

Via omzwervingen bij FC Basel en Racing Genk (huur) is Boëtius dus weer Feyenoord geworden. "Feyenoorder ben ik altijd gebleven, maar ik ben blij dat ik nu ook weer speler van deze club ben. Het voelt fijn om veel bekende gezichten te zien en met open armen ontvangen te worden. Ik ging hier weg met de hoop om me te verder te ontwikkelen en nieuwe stappen te zetten. Dat is niet geworden wat ik gehoopt had. Dat is teleurstellend, maar ik heb er geen spijt van. Ik ben een ervaring rijker en meer volwassen geworden", stelt Boëtius op de clubwebsite.

Met flinke ambities is Boëtius weer neergestreken in Rotterdam-Zuid, waar hij de naar Istanbul Basaksehir Eljero Elia opvolgt. "Ik wil om de prijzen gaan voetballen. Hier gaan we eerst voor de Johan Cruijff Schaal spelen, daarna wacht ons de competitie, de KNVB Beker en de Champions League. Dat is een heel mooi vooruitzicht. Ik kijk er naar uit om m'n teamgenoten te ontmoeten en aan de slag te gaan. Hopelijk gaan we met elkaar een mooi proces tegemoet."

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, zat al een tijdje achter Boëtius aan. "Jean-Paul is een kind van de club, weet wat er hier gevraagd wordt en welke druk er bij Feyenoord is om te presteren. We hopen dat we met elkaar heel mooie jaren tegemoet gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen