VVV moet creatief zijn: "Vier van ons lijstje kozen voor Zwolle"

26 juni 2017, 21:52   Bijgewerkt: 4 juli 2017, 13:24

VVV-Venlo moet creatief zijn bij het samenstellen voor een Eredivisie-waardige selectie. De promovendus voerde gesprekken met spelers, maar zag ze afhaken. Tot nu toe kwamen alleen doelman Lars Unnerstall (Fortuna Düsseldorf) en Tarik Tissoudali (gehuurd van Le Havre) naar Limburg.

Trainer Maurice Steijn, die maandag zijn contract verlengde, heeft er graag een linksback, een centrale verdediger en aantal middenvelders bij. "PEC Zwolle heeft vijf nieuwe spelers, vier daarvan stonden bij ons op het lijstje", zegt Steijn tegen FOX Sports. "We hebben met ze gesproken, maar ze kozen voor Zwolle. Dat is een club die het laatste jaren goed heeft gedaan, maar waar spelers ook meer kunnen verdienen. Daar lopen we tegenaan. Vaak winkelen we met een lege portemonnee."

Steijn heeft er vertrouwen in dat hij binnenkort spelers mag verwelkomen. "De laatste jaren heeft VVV laten zien creatief te kunnen zijn. Feit is dat wij niet kunnen bieden wat spelers bij een andere club wel kunnen verdienen. Ik hoop dat we binnen een á twee weken, twee of drie nieuwe gezichten op de training kunnen zien."

Positief voor VVV is in ieder geval wel de contractverlenging van Ralf Seuntjens en Moreno Rutten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen