Achahbar naar NEC, PEC gaat stopper zoeken na exit duo

28 juni 2017, 15:07   Bijgewerkt: 28 juni 2017, 15:28

Anass Achahbar wordt door PEC Zwolle aan NEC uitgeleend, met een optie tot koop. De spits, die een zeer teleurstellend debuutseizoen kende in Zwolle, hoopt in Nijmegen weer tot bloei te kunnen komen. Het gaat om een mondeling akkoord tussen beide partijen.

Achahbar is niet de enige speler die PEC Zwolle deze transferperiode (tijdig) wil slijten. Ook Thanasis Karagounis en Hervin Ongenda staan op de nominatie om te vertrekken. Bij beide spelers is er al genoeg beweging, zo weet FCUpdate.nl.

Als Achahbar, Karagounis en Ongenda vertrokken zijn, dan wil PEC Zwolle nog een extra zomeraanwinst presenteren. De focus ligt op dit moment nog op het drietal spelers dat elders speelminuten moet gaan maken. Als dat gebeurd is, zal PEC Zwolle zeker nog gaan kijken naar versterkingen voor haar elftal. De focus ligt dan in eerste instantie op de positie van linker centrale verdediger.

PEC Zwolle haalde tot dusver vijf aanwinsten naar het MAC3PARK Stadion: Erik Bakker, Piotr Parzyszek, Dico Koppers, Younes Namli en Diederik Boer. Daarnaast werd Bas van Wijnen overgeheveld vanuit de beloften.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen